Tanınmış kripto para analistlerinden Tom Busby önümüzdeki 3 ayda fiyatını katlayabilecek kripto parayı açıkladı. Ünlü analiste göre bu altcoin 2021 yılının son 3 ayında büyük patlama potansiyeline sahip. Busy gündeminde az bilinen bir kripto para bulunuyor, bun GMT Token peki onu farklı kılan ne?
GoMining Token
Yaklaşık 4 yıldır faaliyetlerine devam eden GoMining Token uluslararası yatırımcılar tarafından oluşturulan profesyonel madencilik şirketidir. Nisan ayından itibaren madencilik şirketinin güç tüketimi 200 MW seviyesine kadar yükseldi.
Market sıralamasında 514’üncü olan GoMining Token toplam 10 milyar arza sahiptir. Bunun sadece 144 milyonu dolaşımda ve güncel fiyatı 0,35 dolar civarında seyrediyor. Piyasa değeri sadece 50 milyon dolar olan GoMining Token Eylül 16 tarihinde ATH yaparak 0,44 doları görmüştür. Tom bu altcoin için yıl bitmeden yeni bir ATH bekliyor. Üstelik bugünlerde bir airdrop kampanyası da bulunuyor.
GMT Token
GMT Token, sahibine Bitcoin (BTC) cinsinden günlük gelir ödemesi ile gerçek varlıklar tarafından desteklenmektedir. Satıcıya göre her GMT, SHA-256 protokolü aracılığıyla 0,001TH/s’lik gerçek bir hesaplama gücü birimi tarafından desteklenir. Yani aldığınız her bir GMT Token 0,001TH/s günlük madencilik gücünü temsil ediyor.
“Kullanıcılar herhangi bir madencilik ekipmanı almadan günlük Bitcoin (BTC) geliri elde ediyor. Yani yatırım yaparak dolaylı yoldan madencilik yapmış oluyor”.
Tom Busby bu altcoinin daha uzun yıllar yoluna devam edebileceğini düşünüyor. Şirketin resmi adresi Singapur’da görünüyor ve resmi ticari unvanı “GOMINING PTE. LTD.” olarak paylaşılmış. Günlük olarak 1 GMT için TH/S karşılık sürekli değişiyor. Örneğin şu an 1 GMT = 0,001429 TH/s seviyelerinde bulunuyor.
Şirketin güncel cihaz kapasitesini yukarıda görüyorsunuz. Token satışlarının şirkete asıl katkısı sermaye olarak kullanılmasıdır. Yani aldığını tokenların önemli bir kısmı şirkete yeni cihaz olarak dönüyor. Proje yetkilileri iddialı bir şey söylüyor ve yatırımların orta vadede eksiye düşmeyeceğini iddia ediyor. Sürekli olarak artan madencilik giderleri ve gelirleri ile bunu doğruladıklarını söylüyorlar.