Synereo II. Fon Toplama Kampanyasını Başlattı


Synereo ilk fon toplama ile 2015 yılında duyurusu yapılan çok fazlı fon toplama stratejisi altında, ikinci fon toplama kampanyası bugün itibari ile başladı ve 30 gün boyunca 18 Ekim 2016`ya kadar aktif olacak.

Kampanyada Synereo elinde tuttuğu AMP’lerin yarısını, yaklaşık 146 milyon $’lık 731,108,937 AMP’yi dağıttıktan 48 saat sonra başladı.

Takip eden 30 günde, Synereo AMP’leri sabit bir fiyat ve %15 bonus ile sunacak. Detaylar için lütfen tıklayınız. Kampanya süresince teklif fiyat üç kademe ile yükselecek ve bonus fazı ilk 24 saat geçerli olacak. Böylece ek fırsatlar sunulmuş olacak.

Fon toplama kampanyası Synereo`nun operasyonlarını iyileştirmek, şirketin ekibinin genişlemesini sağlamak, şirketin dağıtık uygulamalar geliştirilmesine imkan sağlayan dağıtık işlem platformu Synereo 2.0 Tech yığının geliştirilmesinin optimizasyonu ve dApps lar yapılabilmesi için geliştirici araçlarının tanımlanmasında kullanılacak

Fon toplama çalışmalarının haricinde, Synereo şirketinin gelişim planı içerisinde olan ve Synereo RChain temelli teknolojik sisteminin (tech-stack) beta versiyonu aktif olana kadar 2017`nin sonuna kadar alfa sürümü aktif olacak.

Kampanya 19 Eylül 2016, Pazartesi saat 20.00 PST (23:00 EST, Sept. 20th 11:00AM China, Sep. 20th 03:00AM GMT)`de üç kanal üzerinden başlatıldı.

BnkToTheFuture.com – nitelikli yatırımcıların Synereo LTD ve AMP’leri banka transferi, kredi kartı, Bitcoin ve altcoin’ler ile alabilecekler

Synereo’s campaign page – Doğrudan Bitcoin ile AMP’ler alınabilecek

YUNBI– Çin topluluğu için Synereo AMP satışlarının ev sahipliği yapıyor

download

Kurucular

Dor Konforty (CEO), İsrail Hava Kuvvetleri IT den mezundur ve nörobiyoloji yüksek lisansı yapmıştır. Nöral ağlar üzerine çalışmaları kendisini dağıtık ekonomi sistemleri geliştirmeye itmiştir.

Greg Meredith (CTO) Microsot`un BizTalk Process Orchestration un esas mimarıdır, WSDL gibi bir çok endüstri standartına öncü olmuştur. Greg bir çok patente sahip olup, bir çok makale yayınlamıştır.

Synereo ekibi ve hedefleri,

Daha fazla bilgi için lütfen iletişime geçiniz,

Dor Konforty

CEO Synereo

pr@synereo.com

Coin Türk’in profil fotoğrafı

Yayın hayatına 2014 yılı Mart ayında başlayan CoinTürk, Kripto Para ve Blockchain teknolojileri ve yeni nesil finansal teknolojiler (Fintech) hakkında güncel haberler yayınlamaktadır.

Tepkini Göster

İyiymiş
Kötü
Keyifli
Yok artık!
Bu ne ya!
Harika!

Tepkini Gif ile Göster

Bir Cevap Yazın

Synereo II. Fon Toplama Kampanyasını Başlattı

Facebook yada Google+ ile Giriş Yap

Üyelik Hesabın Yok mu?
Üye Ol

Şifremi Unuttum!

Üye Ol

veya

Yazı Tipini Seç

Haber Görsel Liste Anket Test Video